Wie zijn wij

Jansen VeeVoeding & Advies is in 2009 opgericht door Maurits Jansen. Na jarenlange ervaring als bedrijfbegeleider in de vleeskalversector (bij de Van Drie Groep) en als internationaal verkoopmanager in de melkpoederhandel (bij de firma Schils) was er volop kennis aanwezig om zelfstandig aan de slag te gaan als wederverkoper van veevoeders.

Mengvoederfabrikant Fuite uit Genemuiden wilde de verkoop van veevoeders voor vleeskalveren vergroten in het Zuiden van het land. We zijn met elkaar om de tafel gegaan en zagen kansen voor beide partijen. Ons concept is helder: kwalitatief hoogwaardige voeders leveren tegen een scherpe prijs, gecombineerd met een goed voederadvies en intensieve bedrijfsbegeleiding.  

We wilden graag een totaalpakket van voeders kunnen aanbieden. Daarom zijn er vervolgens ook afspraken gemaakt met melkpoederproducent Schils. Zij produceren een volledig assortiment melkpoeders voor jonge dieren. In de daarop volgende jaren zijn er nog een aantal leveranciers bijgekomen. Steeds met aandacht voor goede kwaliteit en betaalbaarheid. De belangrijkste bedrijven waar we mee samenwerken zijn te vinden onder de pagina 'links' boven in de menubalk.

De meeste veevoeders worden rechtstreeks vanuit de fabriek op de bedrijven van onze klanten afgeleverd. Kleinere hoeveelheden in zakgoed brengen we zelf.  

Kortom,

Kwalitatief hoogwaardige voeders tegen een scherpe prijs, een goed advies en korte lijnen met klanten en leveranciers, dat is waar we voor staan!

Dit bleek voor veel agrarisch ondernemers een goede aanpak. Wij hebben de afgelopen jaren het vertrouwen gekregen van veel nieuwe klanten, waarvoor we erg dankbaar zijn. Ook in de toekomst kunt u rekenen op onze expertise en vooral ook op onze enorme motivatie om samen met de klanten te gaan voor optimaal resultaat.